Stel cookie voorkeur in

Nieuwsbrief juli 2019

27-06-2019

Kindcentrumontwikkeling “KC Het Stadshart”
Ontvlechting

Het is zover! Ook de MR heeft ingestemd met de ontvlechting. Per 1 augustus 2019 kunnen we dus officieel spreken van een zelfstandig kindcentrum op de Kruisbroedershof.

Samen met de ouderraad zijn we bezig om de laatste en eerste schooldag een bijzonder tintje te geven.

Het nieuwe logo is door de werkgroep in samenspraak met de kinderraad gekozen; we houden het nog even spannend en willen hier op de eerste schooldag aandacht aan besteden.

Vanuit de TSO
Wijzigingen
  • Wanneer u nu TSO afneemt voor uw kind en dit kan volgend schooljaar hetzelfde blijven dan hoeft u NIETS te doen. De TSO loopt automatisch door.
  • Wilt u dagen wijzigen of opzeggen dan kunt u hiervoor mailen naar onderstaand adres met hierbij de ingangsdatum van de wijziging en de klas van uw kind(eren). Voor structurele opvang hanteren we een opzegtermijn van een maand.
  • De kinderen van groep 8 worden door mij gezamenlijk afgemeld. U hoeft dus niet op te zeggen als uw kind naar de middelbare school gaat.
Lopende het schooljaar
  • Mocht u uw kind aan willen melden voor een incidentele opvang, kan dit de dag ervoor telefonisch of per mail gedaan worden, zie onderstaand adres.
  • Bij ziekte of als uw kind niet deelneemt aan de tso en hij/zij staat wel genoteerd, stel ik het zeer op prijs als dit wordt doorgegeven.
  • Zo ook als uw kind met iemand anders mee gaat lunchen: wanneer wij hiervan niet op de hoogte zijn blijven ze op school.
Oproep vrijwilligers

Voor het komend schooljaar kunnen we nog wel vrijwilligers gebruiken voor de maandag, dinsdag en donderdag die ons gezellige team komen versterken.

Dus weet u iemand, of kunt u zelf een dag meewerken, dan hoor ik het graag! U kunt altijd vrijblijvend een keer komen meekijken tijdens de pauze om te kijken of het iets voor u is.

Als vrijwilliger ontvangt u een vrijwilligersvergoeding van 10 euro per keer en uw (klein)kinderen blijven gratis over op de dag dat u mee werkt. Wie weet, tot ziens!

Voor nu wens ik iedereen een welverdiende gezellige vakantie toe, met dank voor het vertrouwen het afgelopen jaar. En voor groep 8, succes met jullie nieuwe start ! Maak er iets moois van.

Met vriendelijke groet,

Karin de Vet

TSO-coördinator Bossche Broek centrum

Telefoon    : 06-33330981

Emailadres: tsobosschebroek@kanteel.nl

Musical groep 8

Op donderdag 4 juli gaan de groepen 3 t/m 7 kijken naar de musical van groep 8 ‘DE FEESTPLANEET’ in het Theater aan de Parade. De musical start om 13.15u. Dit betekent dat de kinderen van de groepen 3 t/m 7 deze middag om 12.50u vertrekken vanuit het kindcentrum. Vriendelijk verzoek aan de kinderen die niet overblijven die dag om dus om 12.50u weer op school aanwezig te zijn.

We doen ons uiterste best alle kinderen weer om 15u terug op school te laten zijn.

Het Bosch Kindcongres

Wat hebben de kinderen genoten van Het Bossche Kindcongres 2019. Workshops van professionele kunstenaars daagden kinderen uit zichzelf te laten zien en horen en kinderen werden ook door burgemeester Mikkers geprikkeld om na te denken over meer kunst en cultuur in de lessen. 

Via onderstaande link kom je terecht bij de aftermovie, ter inspiratie en evaluatie. Veel kijkplezier!

Aftermovie Bosch kindcongres

Zomervakantie

Het team van KC Het Bossche Broek wenst jullie allemaal een hele fijne en ontspannen zomervakantie en ziet jullie graag weer uitgerust en gezond terug op maandag 19 augustus 8.20u bij de opening van KC Het Stadshart!